Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Богојавление во манастирот во Донибрук

На 19 јануари, 2022 година, кога Православната црква го празнува празникот на Светото Богојавление, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се богослужеше празнична утрена и Света Божествена Литургија. По Литургијата беше извршен Голем бог...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: